چگونه یک گرافیست ماهر شویم؟
۲۴ فروردین ۱۴۰۱
زمان تقریبی مطالعه
رشتهی گرافیک یکی از رشتههای پردرآمد و شیرین دنیای امروز است. کافی است شما علاقه به این حوزه داشته باشید. آنوقت میتوانید با یادگرفتن اصولی و درست نرمافزارها و طراحی گرافیک از خود یک گرافیست ماهر بسازید و با کمپانیهای مختلف در بخشهای مختلف گرافیکی همکاری کنید. این رشته محدودیت زمانی و مکانی ندارد. شما […]
رشتهی گرافیک یکی از رشتههای پردرآمد و شیرین دنیای امروز است. کافی است شما علاقه به این حوزه داشته باشید. آنوقت میتوانید با یادگرفتن اصولی و درست نرمافزارها و طراحی گرافیک از خود یک گرافیست ماهر بسازید و با کمپانیهای مختلف در بخشهای مختلف گرافیکی همکاری کنید. این رشته محدودیت زمانی و مکانی ندارد. شما در هرجایی که باشید با هر زبان و در هر ساعتی که بخواهید میتوانید برای خود کسب درامد کنید. فقط کافی است با استفاده از نکاتی که در این مقاله میخوانیم خود را تبدیل به یک گرافیست ماهر کنید و سبک خود را در بین گرافیستها و تصویرسازان پیدا کنید.
گرافیک چیست؟
شاخهای از هنرهای تجسمی گرافیک است و در مفهوم به معنای لغت به معنی ترسیم و نگارش است. گرافیک تقابلی بین دو مفهوم قدیم (سنتی) و جدید(نوین) است و در بین این دو متمایز میشود. مرز این عنصر را چاپ تشکیل میدهد. گرافیک نوین که امروزه ما بیشتر با آن سروکار داریم همان دیجیتال است. که تبلیغات برندینگ و مارکتینگ، طراحی صفحات مجله و برندبوکهای کمپانیها، و غیره را نیز دربر میگیرد.
گرافیست کیست و چه مهارتهایی را لازم دارد؟
طراح گرافیک یا به زبان عامیانه و امروزی گرافیست به کسی گفته میشود که برای انتقال ایدههای خود از هنر و فناوری، و نرمافزارهای گرافیکی مختلف استفاده و ایدهی خود را طراحی کرده و به اجرا میرساند. آنها میتوانند طرحها و ایدههای خود را در زمینهی بوروشور، برند بوک، طراحی کاتالوگ و حتی طراحی برای بسته بندی محصول یک برند با برندهای بزرگ همکاری کنند.
آنچه یک گرافیست را تبدیل به یک متخصص در حوزهی گرافیک میکند مهارتهایی است که باید بلد باشد و قدمبهقدم از آنها استفاده کند.
- اولین مهارتی که یک گرافیست لازم دارد تا در دستهی یک گرافیست حرفهای قرار بگیرد، یادگیری طراحی اصولی و پایه است. گرافیست نقاش نیست اما باید نقاشی و طراحی را بهخوبی بلد باشد تا بتواند طرح خود را بهصورت درست و اصولی پیاده بر روی کاغذ بیاورد.
- دومین اصلی که یک گرافیست باید بلد باشد کار کردن با نرمافزارهای طراحی مانند: فتوشاپ و ایلاستریتور و غیره است. او باید با هرکدام از نرمافزارهای گرافیکی بهصورت جداگانه آشنایی و محیط آنها را بهخوبی یاد گرفته باشد تا بتواند بعدها با توجه به بخش انتخابی خود در این حوزه یکی از آنها را انتخاب و شروع به کار بکند. یک گرافیست باید بتواند رنگها را بهخوبی بشناسد و بداند هرکجا با توجه به سفارشی که در دست دارد چه رنگی را با چه فونتی استفاده کند تا کار او حرفهای و شکیل باشد.
هدف اصلی یک گرافیست این است که در حوزهی خودش متخصص شود و به کسب و کار، برند و کمپانیای که با آن همکاری میکند با طرحهای خود بزرگ و برجسته نماید. و به آگاهی بخشی آن کمک کند.
وظایف یک گرافیست ماهر در حوزهی کاری خود چیست؟
یک گرافیست ماهر و حرفهای باید مدام با مشتری و کارفرمای خود در ارتباط باشد. قدم به قدم طرح را برای او بفرستد و در صورت لزوم تغییراتی که کارفرما و یا مشتری خواسته را اعمال کند. یک گرافیست حرفهای باید رنگها، سبک و سیاق متن، قالببندی طرح، تصاویر را با توجه به موضوع سوژهی خود انتخاب کرده و آن را در طرح خود بکار بگیرد. یکی از مهمترین وظایف یک گرافیست ماهر آن است که طرح را قبل از مرحلهی نهایی اجرا و چاپ با دقت بازبینی کند تا در هنگام استفاده و یا چاپ و انتشار آن مشکلی به وجود نیاید.
کارهایی که به ماهر شدن گرافیست کمک میکند.
یک گرافیست باید مدام در حال دیدن باشد. اطلاع خود را در این حوزه بروز کند تا از چیزی عقب نماند. باید مدام در حال دیدن طرحهای دیگر تصویرسازان و گرافیستها در سراسر دنیا باشد. این کار به او کمک میکند که سبک خود را پیدا کند و بشناسد. تا بتواند با سبک خودش در این مسیر حرکت کند و آثار منحصربهفرد خودش را خلق کند.
گرافیست با مطالعهی بصری و خواندن میتواند خودش را در این حوزه تبدیل به یک متخصص بکند. خواندن کتابهای مرجع، مقالههای معتبر با زبانهای مختلف به گرافیست کمک میکند تا از رقبای خود عقب نماند.
یک گرافیست هیچوقت نباید دست خود را روی زمین بگذارد ! باید دائماً در حال طراحی و کار کردن با قلم و کاغذ باشد. دست خود را گرم نگهدارد تا نقاشی و طراحی از ذهن او پاک نشود.
دیگر کاری که به یک گرافیست کمک میکند کپی کردن است! بله کپی کردن از یک اثری که دوست دارد میتواند به یک گرافیست کمک کند. گرافیست با کپی کردن یک اثر و اعمال کردن تغییرات با سبک و سیاق خودش میتواند تجربیات جدید کسب کرده و سبک جدیدی را برای خود رقم بزند.
در پایان
پس اگر میخواهید گرافیست ماهری شوید سخت تلاش کنید!
آرشیو
دیدگاهتان را بنویسید