راهنمای استفاده از توییتر برای کسب و کار!- کسب درآمد از توییتر
۲۹ بهمن ۱۴۰۰
زمان تقریبی مطالعه
توییتر شبکه اجتماعی ای با بیش از ۳۳۰ میلیون کاربر فعال در ماه بوده و مانند معدن طلا برای هر کسب و کاری است. البته روزانه نیز ۵۰۰ میلیون توییت به این شبکه اجتماعی وارد میشود یعنی شرکتهای زیادی در حال رقابت با یکدیگر هستند. پس با این آمار، آیا میتوان به سرمایهگذاری روی این […]
توییتر شبکه اجتماعی ای با بیش از ۳۳۰ میلیون کاربر فعال در ماه بوده و مانند معدن طلا برای هر کسب و کاری است. البته روزانه نیز ۵۰۰ میلیون توییت به این شبکه اجتماعی وارد میشود یعنی شرکتهای زیادی در حال رقابت با یکدیگر هستند. پس با این آمار، آیا میتوان به سرمایهگذاری روی این شبکه اجتماعی امیدوار بود؟
توییتر چیست؟
توییتر چیست؟ این سؤالی است که ممکن است برای افرادی که با توییتر کار نکردهاند و تازه با این فضا آشنا شدهاند به وجود بیاید. بهطور ساده و خلاصه، توییتر بستری ارتباطی پیام کوتاه است که این امکان را فراهم میآورد تا پیامها یا بهاصطلاح توییت هایی را تا ۲۸۰ نویسه برای دنبال کنندههای به اشتراک گذاشته شود. توییت میتواند شامل پیوند به هر محتوای وب یا عکس و فیلم یا هر چیزی که میخواهید باشد! اما برای ورود و استفاده از آن نیاز به ایجاد حساب کاربری است.
استراتژی توییتر در مارکتینگ
همواره باید برای کسب و کارها در شبکه اجتماعی استراتژی داشت توییتر نیز از این قاعده مستثنا نیست و برای کسب درآمد از توییتر لازم است تاکتیکها به وضوح مشخص باشد. استراتژی توییتر برای مارکتینگ بر ایجاد، انتشار و توزیع محتوا برای خریدارها، مخاطبان و دنبال کنندهها تمرکز دارد. هدف اصلی در این استراتژي جذب دنبال کننده، شناساندن برند و در نهایت افزایش فروش است. برای مارکتینگ در توییتر باید مراحل زیر پیموده شود:
- تحقیق درباره مخاطب هدف
- ایجاد محتوای خاص و منحصربهفرد
- سازماندهی برنامه برای انتشار پست
- تحلیل و تجزیه نتایج
تویتتر به دلایل زیر یکی از محبوبترین شبکههای اجتماعی برای مارکتینگ است:
- استفاده رایگان
- به اشتراک گذاشتن محتوا در مدتزمان کوتاه
- دسترسی آسان
- خدمات و پشتیبانی سریع به مشتری
- امکان تعامل با مشتری
کسب درآمد از توییتر
برای کسب درآمد از توییتر لازم است که مراحلی را طی کنید و مطمئن شوید که به مخاطبان هدف خود رسیدهاید:
۱- پروفایلت رو برند کن!
زمانی که فردی پروفایل توییتر شرکت را میبیند باید بهطور ناخودآگاه متوجه شود که این پروفایل متعلق به شرکت شما است. به بیان دیگر پروفایل باید بهگونهای طراحی شود که با لوگو، رنگها و همه جزئیات هویت بصری شرکت همخوانی داشته باشد. ایجاد این هماهنگی در اجزا را میتوان در چند بخش از توییتر به نمایش گذاشت یعنی در:
- هندل (Handel) که همان نام کاربری است و پیشنهاد میشود که دربرگیرنده نام شرکت باشد تا دنبال کنندهها، مشتریها و طرفداران بتوانند بهراحتی شرکت را در پلتفرم خود بیایند.
- هدر (Header) که به معنای عکس کاوری حساب کابری است. این عکس پشت عکس اصلی حساب کاربری قرار گرفته و به نامهای هدرفوتو یا کاورفوتو نیز شناخته میشود. این عکس میتواند منعکسکننده کمپینهای در حال اجرا یا ارائهدهنده اطلاعاتی از شرکت باشد.
- بایو یا بیوگرافی (Biography) برای نشان دادن شخصیت برند که میتواند شامل یک شعار یا هر چیز دیگری که نشاندهنده آن است، باشد.
- آدرس وبسایت که در زیر عکس و بایو قرار دارد و میتواند نقش مهمی در افزایش ترافیک وبسایت داشته باشد.
- موقعیت مکانی اگرچه در ظاهر ممکن است بیاهمیت به نظر برسد اما تعریف یک موقعیت مکانی باعث میشود پروفایل شرکت برای مخاطبان شخصیتر و واقعیتر به نظر برسد. این موضوع بهویژه در مشاغل کوچک و نوپا از اهمیت بیشتری برخوردار است.
۲- فهرستهای توییتر ایجاد کن!
هر کاربری قادر به ایجاد لیست و دیدن آن است. لیست توییتر گروهی سازمان یافته از حسابهای توییتر است که توسط شرکت انتخاب میشود و در دستههای خاصی قرار میگیرد. بهعنوانمثال در HubSpot این لیست شامل کارشناسان رهبری، کارشناسان برتر مارکتینگ، پادکسترهای برتر تجاری و… هستند. با انجام این کار تنها توییت های ارسال شده توسط این افراد قابل مشاهده خواهد بود.
۳- میزبانی در چت توییتر
در توییتر این امکان وجود دارد که شرکت برای دنبال کنندههای خود چتی را برنامهریزی کرده و آنها را درگیر کند. این کار باعث ایجاد حس اجتماع میان مخاطبان میشود. در این چتها میتوان نظر یا نظرات کاربران را درباره محصول یا کاری که در حال انجام است پرسیده شود. برای میزبان بودن باید در ابتدا موضوعی انتخاب شود و زمان و تاریخ چت تعیین و برای چت، هشتک تعریف گردد. این اطلاعات میتواند در وبسایت شرکت، بایو یا هر جای دیگری به اشتراک گذاشته شود. همه افرادی که خواستار شرکت در چت توییتر باشند میتوانند با جستجوی هشتک، همه پاسخها، سؤالات و نظرات را مشاهده کرده و ایدههای خود را به اشتراک بگذارد.
نتیجه این چتها، تعامل و مشارکت در پروفایل شرکت است و منجر به بیشتر شناخته شدن برند میشود. همچنین تجربهی شخصیتری بین مخاطبان و کسب و کار ایجاد میگردد.
۴- تبلیغات در توییتر
تبلیغات در توییتر روشی شگفتانگیز برای دستیابی به مخاطب است. در تبلیغات، شرکت بهسادگی و در مدتزمان کوتاهی توسط هزاران نفر از کاربران دیده میشوند و در نتیجه تعداد دنبال کنندهها و مشتریها افزایش مییابد. این تبلیغات به دو روش قابلاجرا است: توییت های تجاری و توییت های تبلیغاتی.
ترافیک رو به وبسایت ات بیار!
توییتر ابزار خوبی برای کمک به افزایش ترافیک وبسایت شرکت است. روشهای مختلفی وجود دارد که آدرس وبسایت نمایش داده شود مانند:
- افزایش آدرس وبسایت زیر بایو در پروفایل تویتتر
- قرار دادن پیوندهای وبسایت در توییت
- به اشتراک گذاشتن هر محتوایی که پیوندهای مستقیم به وبسایت دارد.
- ایجاد تبلیغات توییتر
در پایان
یکی از ویژگیهای منحصر به فرد توییتر بودن همهچیز در آن، است. مارکتینگ در توییتر یکی از قدرتمندترین گزینهها برای بهرهوری از شبکههای اجتماعی است. بههرحال بهکارگیری این روش نیز نیازمند استراتژیها و انجام مراحلی برای دستیابی به بهترین نتیجه است.
آرشیو
دیدگاهتان را بنویسید