تأثیر وبمارکتینگ بر کسب و کار
۱۳ فروردین ۱۴۰۱
زمان تقریبی مطالعه
در دنیای امروز جمع کثیری از مردم جامعه، زمان خود را در اینترنت سپری می کنند تا بتوانند نیازهای خود را برطرف نمایند. بسیاری از افراد ترجیح می دهند به جای تلف کردن زمان خود در ترافیک خیابان ها، در منزل بمانند و نیازهای خود را از طریق خرید های اینترنتی انجام دهند. این دسته […]
در دنیای امروز جمع کثیری از مردم جامعه، زمان خود را در اینترنت سپری می کنند تا بتوانند نیازهای خود را برطرف نمایند. بسیاری از افراد ترجیح می دهند به جای تلف کردن زمان خود در ترافیک خیابان ها، در منزل بمانند و نیازهای خود را از طریق خرید های اینترنتی انجام دهند. این دسته از افراد اولین جایی که برای رفع نیاز خود به دنبال آن می گردند وب سایت هایی می باشد که می توانند با سرچ در گوگل به آن ها دسترسی پیدا کنند. داشتن وب سایت یکی از راه هایی است که بسیاری از کسب و کارها انجام میدهند تا در دنیای اینترنت و عصر اینترنت حضور پررنگ تری داشته باشند و به این وسیله بتوانند هم کسب و کار خود را جهانی کنند و هم مخاطبین و مشتریان خود را افزایش دهند. پس قطعا وبمارکتینگ استراتژی خود قدرتمندی است.
یک وبسایت خوب و مناسب به روند پیشرفت یک کسب وکار سرعت میبخشد. در عین حال یک وبسایت نامناسب میتواند تأثیر منفی بر روی یک برند و کسب و کار بگذارد. وبسایت میتواند به شما کمک کند تا تخصص و موقعیت خود را بهتر نشان دهید. داشتن وب سایت موفق مزیت های زیادی را همراه خود دارد از جمله؛ تأثیر بر فروش محصولات، در دسترس بودن، اعتبار، به خوبی معرفی کردن محصول و.. شما با داشتن یک وب سایت میتوانید قسمتی از سایت را برای تبلیغات سایر شرکتها در نظر بگیرید و از این راه کسب درآمد دیگری نیز داشته باشید.
(اگر دوست دارید درباره مارکتینگ مدرن و سنتی بیشتر بدانید، پیشنهاد میکنیم مقاله بررسی مارکتینگ مدرن و سنتی را بخوانید.)
تأثیر وبمارکتینگ بر فروش محصولات
فروش خوب نبض شرکت است. فروش برای هر شغلی حیاتی است و تنها راه زنده نگهداشتن یک شرکت و کسب وکار است. با فروش خوب میتوان پایه های یک کسب و کار را محکم کرد. یک شرکت با راه اندازی وبسایت خود میتواند مشتریان جدیدی را از سرتاسر کشور به سمت کسب و کار جذب میکند و فروش خود را گسترش دهد. تعداد مشتریان یک کسب و کار رابطهی مستقیمی با فروش آن دارد.
دسترسی آسان
یک وب سایت نه تنها کمک می کند تا فرصت های فروش یک کسب و کار افزایش پیدا کند، بلکه باعث افزایش در دسترس بودن برای فروش نیز می شود. با داشتن یک وبسایت مناسب، کسب و کار خوب میتواند محصولات خود را به صورت شبانه روزی در اختیار مشتریان خود قرار بدهد. محدودیتهای فروشگاه حقیقی بهویژه محدودیت در محل فروشگاه، در وب سایت های فروشگاهی وجود ندارد. فروشگاه های حقیقی ممکن است به دلایل مختلف مجبور به تغییر مکان شوند. این باعث از دست دادن بسیاری از مشتری ها میگردد. اما یک وب سایت همیشه ثابت بوده و هیچوقت از دسترس مشتریان خارج نمیشود.
معرفی بهتر محصولات
داشتن یک وبسایت برای یک کسب و کار امکان این را میدهد که محصولات خود را به خوبی و کامل معرفی کند و در اختیار مشتریان و مخاطبان خود قرار بدهد. این عمل باعث میشود یک کسب و کار در چشم مشتریان خود جلوهی بهتری داشته باشد. دردنیای امروز که راحتی حرف اول را میزند، مردم به دنبال توضیحات سریع و آسان و در عین حال تصاویر مناسب از مشخصات یک محصول هستند. وب سایت این امکان را به مشتری میدهد که به راحتی تمام این امکانات را در دست مشتریان و مخاطبین خود قرار دهد.
اعتبار بخشیدن به کسب و کار
وبسایت، بخش بزرگی از ویترین یک کسب و کار است. زمانی که افراد می خواهند محصولات یا خدماتی را خریداری کنند، ابتدا به جستجو در اینترنت می پردازند. و به این ترتیب کسب و کارهایی که وب سایت دارند در چشم آنها اعتبار بیشتری دارد. این موضوع به تنهایی از مهم ترین دلایلی است که چرا هر کسب و کار کوچک به وب سایت نیاز دارد. داشتن یک وبسایت باعث ماندگار شدن یک کسب و کار در ذهن مخاطبین خود و بیشتر شناخته شدن آن کسب و کار میشود.
صرفه جویی در وقت و هزینه
از دیگر مزیتهایی که میتوان برای وبمارکتینگ در نظر گرفت، صرفه جویی در وقت و هزینه است. برای خرید یک محصول از فروشگاه، مشتریان و صاحبان آن باید مسافت زیادی را طی کنند و طی کردن مسافت هزینهای را به دنبال خواهد داشت. همچنین فروشندگان نیز باید هزینه هایی نظیر اجارهی مغازه و قبوض را پرداخت کنند. با داشتن یک وبسایت چه برای مشتری و چه برای فروشنده بسیاری از این هزینه ها از بین رفته و در وقت طرفین صرفه جویی میشود. داشتن یک وب سایت کمک میکند تا با تعطیلات رسمی و غیررسمی در کسب و کار و فروش محصولات اختلالی ایجاد نشود و خرید و فروش همچنان پابرجا بماند.
ارتباط با مشتری
هنگامی که یک کسب و کار، وبسایت خود را برای ارائه محصولات خود راه اندازی کند. میتواند درهرلحظه با مشتریان و مخاطبان خود ارتباط برقرارکند، آنهارا برای خرید راهنمایی کرده و در نهایت یک خرید و فروش لذت بخش را برای هردو رقم بزند. با داشتن وب سایت، یک کسب و کار میتواند با مشتریان و مخاطبان خود تعامل کند، از آن ها نظر بخواهد، با توجه به نظرات کیفیت محصولات خود را بالا ببرد. از میزان رضایت بخشی محصولات خود و نیاز های مخاطبینش آگاه شود. وبمارکتینگ راهی ساده برای تعامل با مشتری برای فروشندهها فراهم میکند.
در پایان
پس اگر میخواهید کسب و کار موفقی داشته باشید حتما به راهاندازی وبسایت فکر کنید و سرمایهگذاری روی وبمارکتینگ را فراموش نکنید!
آرشیو
دیدگاهتان را بنویسید