مهم ترین دلایل برای برند سازی کسب و کارهای کوچک و بزرگ
۲۲ مرداد ۱۴۰۱
زمان تقریبی مطالعه
کسب و کارهای زیادی در حال فعالیت هستند که هر کدام از آنها بخشی از نیاز افراد را برطرف میکنند. بسیاری از شرکتها و کسب و کارهای کوچک اعتقاد دارند که ساخت برند و برند سازی نیازی برای شرکتهای بزرگ است. اما اینطور نیست. برند سازی شرکت کوچک و بزرگ نمیشناسد و برای بهتر دیده […]
کسب و کارهای زیادی در حال فعالیت هستند که هر کدام از آنها بخشی از نیاز افراد را برطرف میکنند. بسیاری از شرکتها و کسب و کارهای کوچک اعتقاد دارند که ساخت برند و برند سازی نیازی برای شرکتهای بزرگ است. اما اینطور نیست. برند سازی شرکت کوچک و بزرگ نمیشناسد و برای بهتر دیده شدن و توسعه پایدار در بازار برای هر نوع شرکتی لازم است. بههرحال نداشتن برند و قرار نگرفتن در مسیر برند سازی فرصتی طلایی است که بسیاری از کسب و کارها آن را از دست میدهند. در ادامه به مهم ترین دلایل برای برند سازی همه انواع کسب و کارها و از جمله کسب و کارهای کوچک ضروری میپردازیم.
مهم ترین دلایل برای برند سازی کسب و کارها
۱- با برند سازی حرفهایتر شو!
برند با خود اعتبار و حرفه بودن را به همراه میآورد. ممکن است شما فقط یک تجارت تکنفره راهاندازی کرده باشید اما برندی که منحصربهفرد برای شما طراحی شده باشد مسلماً بیزینس شما را بیش از آنچه هست، نشان میدهد. برند سازی با به ارمغان آوردن هماهنگی در میان اجزای مختلف از کارت ویزیت تا امضای ایمیلی و… تصویری حرفهای از کسب و کارتان به مشتریها ارائه میدهد.
۲- با برند سازی از کسب و کارات محافظت کن!
کسب و کار بدون نام و نشان و هویت بهسادگی مورد تهاجم رقبا قرار میگیرد. رقبایی که در بازار پرهیاهوی امروز کم نیستند! در این میان ممکن است رقیبانتان تصویر دیگری از آنچه شما نیستید در ذهن مخاطبان قرار دهند. تصویری که شاید چندان دلخواه شما نیز نباشد. اما اگر برند خود را داشته باشید هر کسی قادر به تعریف شما نخواهد بود. زیرا شما هویت دارید و از بین بردن یا تغییر این هویت بهسادگی امکانپذیر نیست.
۳- اعتماد مخاطبت را با برند سازی به دست بیار!
یکی از سؤالهایی که ممکن است ذهن خیلی از صاحبان کسب و کار را به خود مشغول کند این است که: چرا با وجود تولید محصولات و کالاهایی باکیفیت قابلمقایسه با برندهای مشهور افراد تمایلی برای خرید محصولاتشان ندارند؟ جواب ساده و مشخص است زیرا خریداران نمیتوانند بهراحتی به محصولات بیهویت اعتماد کنند. شاید افرادی باشند که چنین محصولاتی را انتخاب کنند اما قطعاً تعدادشان بهاندازه کافی نیست و در اقلیت هستند. بههرحال آمارها نشان میدهد که افراد تمایل به خرید محصولاتی شناخته شده دارند. پس با برند سازی میبایستی اندکاندک در بازار سهمی برای خود دست و پا کنید.
۴- مشتری هات را با برند سازی بیشتر کن!
همانطور که پیشتر هم اشاره کردیم، بیشتر افراد به محصولاتی اعتماد دارند که بشناسند و یا نامی از آنها را به گوششان بخورد. پس اگر هر کسب و کار و تجارتی برندی برای خودش بسازد میتواند تعداد افراد بیشتری را جذب کند و تعداد مشتریهای خودش را افزایش دهد. زمانی که شناخت و درک خوبی از برند به وجود آید و تصویری مثبت در ذهن افراد حک میگردد. در این صورت فروش بهصورت زنجیرهوار بیشتر شده و غیرقابلکنترل میشود. در اینجاست که تبلیغات بهصورت دهانبهدهان و فردبهفرد منتقل و روز به روز شهرت و اعتبار برند افزایش مییابد.
۵- با برند سازی کارمندانت رو نگه دار!
یکی دیگر از جنبههای مهم در برند سازی که ممکن است کمتر کسی به آن توجه کرده باشد، نگهداری نیروی کار است. نیروهای کار در شرکتهای برند هر چند کوچک و نوپا احساس خوبی برای همکاری و ماندن دارند.
۶-سرمایهگذار با برند سازی جذب کن!
در برند سازی فرصتها برای رشد کردن زیاد است. داشتن برند قوی معمولاً سرمایهگذار را متقاعد میکند تا سرمایهگذاری خوبی روی برندتان داشته باشد.
این ۶ دلیل را مهم ترین دلایل برای برند سازی در همه کسب و کارها چه بزرگ و چه کوچک است.
برند سازی در واقعیت
برند سازی مزیتهای زیادی را برای کسب و کارهای کوچک و بزرگ به همراه دارد. اما باید توجه داشت که برند سازی موضوعی نیست که بتوان یک شبه و در مدتزمان بسیار کوتاهی به وجود آورد. برند سازی لایههای مختلفی دارد و مفهومی کاملاً متفاوت از بازاریابی است. برند سازی برای موفق شدن باید بهصورت تخصصی و حرفهای انجام شود. این مسیر چالشها و سختیهای خودش را دارد و نیاز به مشاوری برای راهنمایی تا این مسیر پر پیچوخم را هموار کند تا بتوانید در کوتاهترین زمان به مقصود خود یعنی برند شدن و شناخته شدن در بازار دست پیدا کنید. برای اطلاعات بیشتر درباره برند سازی و هزینههای آن با مشاوران گنید فیروزه در تماس باشید تا شما را هر چه بیشتر راهنمایی کنند.
آرشیو
دیدگاهتان را بنویسید