پینترست مارکتینگ برای کسب و کارهای کوچک

۰۸ اسفند ۱۴۰۰

زمان تقریبی مطالعه


پینترست مارکتینگ، ‌مجموعه‌ای از استراتژی‌ها و تکنیک‌ها در پینترست برای دستیابی به مخاطبان جدید و افزایش آگاهی نسبت به برند و محصولات کسب و کارهای مختلف است. در پینترست مخاطبان با محتواهایی جذاب که هر فردی را می‌تواند تحت تأثیر قرار دهد، هدف قرار می‌گیرند. اما چگونه می‌توان از این پلتفرم برای کسب و کار […]


پینترست مارکتینگ، ‌مجموعه‌ای از استراتژی‌ها و تکنیک‌ها در پینترست برای دستیابی به مخاطبان جدید و افزایش آگاهی نسبت به برند و محصولات کسب و کارهای مختلف است. در پینترست مخاطبان با محتواهایی جذاب که هر فردی را می‌تواند تحت تأثیر قرار دهد، هدف قرار می‌گیرند. اما چگونه می‌توان از این پلتفرم برای کسب و کار بهره برد؟

پینترست چیست؟

پینترست رسانه‌ای اجتماعی است که در آن کاربران محتواهای بصری که ممکن است الهام‌بخش، مفید یا سرگرم کننده باشد جستجو کرده و به اشتراک می‌گذارند.   بازاریاب‌ها به دلایل زیر این پلتفرم را انتخاب می‌کنند:

  • دستیابی به مخاطبان جدید و افزایش حضور آنلاین
  • افزایش ترافیک وب‌سایت و یا فروشگاه آنلاین

به عبارت دیگر، استفاده از پینترست برای تجارت و کسب و کار به برند کمک می‌کند تا به افراد بیشتری دسترسی داشته باشد و بتواند درآمد خود را بیش ‌از پیش افزایش دهد. در سال ۲۰۲۱، پینترست چهاردهمین شبکه اجتماعی بزرگ جهان با ۴۵۹ میلیون کاربر فعال در ماه، شناخته شده است. در حقیقت، ۸۰ درصد از پینرهای هفتگی، برند یا محصول جدیدی را در پینترست کشف می‌کنند. آمارها در پینترست نشان می‌دهند که تعداد پینرها و تابلوهای ایجاد شده هر ساله رو به افزایش است. این پلتفرم بیشتر مورد توجه خانم‌ها و افرادی است که قصد خرید دارند.

چگونه از پینترست برای مارکتینگ بهره برید؟

۱- انتشار محتوا

۸۵ درصد از پینرها، محتواهای بصری را ترجیح داده و به دنبال آن می‌گردند. به همین دلیل پینترست به مکانی منحصربه‌فرد برای توزیع انواع محتوا از جمله محتوای وبلاگ تبدیل شده است. در پینترست، محتواها در تابلوهای پینترست به اشتراک گذاشته می‌شود. هر تابلو می‌تواند موضوعات مختلفی داشته باشد مانند ایده‌ها، طرح‌ها و… بنابراین این امکان برای کاربران فراهم می‌شود تا محتوای مورد نظر خود را پیدا کنند.

۲- ساخت گروه و انجمن

در جوامع آنلاین افراد همفکر در کنار یکدیگر جمع می‌شوند و مراکز مهم و مفیدی برای کسب و کارها خواهند شد. این افراد می‌توانند مصرف کننده محتوا بوده و به وب‌سایت تجارت راه پیدا کنند و منجر به افزایش ترافیک گردند. این مخاطبان مسلماً به مشتری‌های وفادار تبدیل می‌شوند. بیش از ۳۳۵ میلیون نفر در ماه از Pinterest استفاده می‌کنند.

۳- آموزش به مشتری‌ها و مخاطبان

پینترست پر از آموزش‌ها، اینفوگرافیک ها، نحوه انجام کارها و… است. پست‌های بصری بی‌نظیر در این کانال، آن را به یکی از قدرتمندترین شبکه‌های اجتماعی برای آموزش و جذب مشتری‌ها تبدیل کرده است. در این پلتفرم نیز مخاطبان هدف باید در نظر گرفته شوند. در این شبکه مانند دیگر شبکه‌های اجتماعی، محتوا باید جذاب باشد تا علاوه بر نگه داشتن مخاطبان پیشین، افراد جدیدی نیز علاقه‌مند به آن شوند. برای تولید محتوای مرتبط، در ابتدا باید مخاطبان هدف به‌خوبی شناخته شوند. نظرسنجی از دنبال کننده‌ها و مشتری‌های فعلی در ارتباط با عملکرد کسب و کار نیز بسیار مفید و مؤثر است. بررسی عملکرد دیگر رقبا نیز همیشه راهنمای خوبی است.

۴- افزایش ترافیک و فروش آنلاین

برخلاف اینستاگرام، در پینترست این امکان وجود دارد که محتوای بصری به وب‌سایت پیوند داده شود. پس می‌توان محتوای بصری و نوشتاری را به اشتراک گذاشت و به وب‌سایت هدایت کرد. به‌هرحال، پینترست ابزاری قدرتمند برای مارکتینگ است زیرا فروش آنلاین را افزایش می‌دهد. بسیاری از برندها برای نمایش تصاویر محصولات خود از این پلتفرم استفاده می‌کنند.

پینترست برای کسب و کارهای کوچک – مارکتینگ در پینترست

پینترست یکی از بهترین پلتفرم‌ها برای کسب و کارهای کوچک بوده و ابزاری چندمنظوره، مقرون‌به‌صرفه و تأثیرگذار برای تجارت‌هایی است که به دنبال سرنخ‌های بیشتر و هدایت ترافیک به وب‌سایت‌های خود و افزایش آگاهی از برند هستند. بیشتر کاربران پینترست نسبت به سایر کاربران دیگر رسانه‌های اجتماعی قصد بیشتر خرید را دارند. روش‌هایی که کسب و کارها می‌توانند برای فروش در پینترست به کار برند عبارت‌اند از:

الف) نوشتن داستان تصویری

داشتن داستان بصری در مورد برند بسیار کمک کننده است که می‌توان به‌وسیله عکس‌ها و ویدیوها به مخاطبان نشان داد. پیشنهاد می‌شود به‌جای آن‌که گفته شود شرکت یا کسب و کار در مورد چه چیزی است، ارزش‌های شرکت به نمایش گذاشته شود. در هر صورت، پینترست روشی منحصر به فرد و جذاب برای معرفی کسب و کارهای کوچک به کاربران است.

ب) شخصیت دادن به برند

به‌طورکلی باید برای برند شخصیت ایجاد کرد که در این میان شبکه‌های اجتماعی بسیار تأثیرگذارند. در این پلتفرم می‌توان مستقیماً با مخاطبان در تعامل بود و ارتباط برقرار کرد. همچنین می‌توان از طریق هدایا، ویدیوهای پشت صحنه کار، آخرین اخبار شرکت، اطلاعات محصول، تبلیغات و کدهای تخفیف به مخاطبان و دنبال کنندگان نشان داد که حمایت آن‌ها چقدر اهمیت دارد.

ج) به نمایش گذاشتن کار

پینترست روشی عالی برای به نمایش گذاشتن کسب و کار و تخصص است. به‌عنوان نمونه می‌توان پین‌هایی با تصاویر و ویدیوهایی از کار را به مخاطبین نشان داد. به‌هرحال این کار برای کسب و کارهایی که هنوز برند نشده‌اند اهمیت بالایی دارد. زیرا با رشد کسب و کار و شناخته شدن بیشتر، احتمال بیشتری وجود دارد که به‌عنوان یک رهبر صنعت و کسب و کاری با محتوای مفید و کاربردی برای اعضای مخاطب شناخته شوند.

د) هدایت ترافیک به سایت

ویژگی خاص پینترست در هدایت ترافیک به وب‌سایت برای دستیابی به سرنخ‌ها و تبدیل آن‌ها به فرصت‌های فروش روشی عالی است. این پلتفرم قابلیت قرار دادن URL را در نمایه، پین‌ها و تابلوها را دارد.

ه) تحقیقات بازار

هم‌چنین، پینترست منبعی عالی برای انجام تحقیقات بازار است. تحقیقات بازار برای کسب و کارهایی که به‌تازگی کار خود را شروع کردند، سودمند است. علاوه بر این، می‌توان دریافت که دیگر رقبا چه استراتژی‌هایی به کار می‌برند و یا دنبال کننده‌های آن‌ها چه کسانی هستند.

در پایان

پینترست پلتفرمی است که شاید بسیاری از افراد در ایران کمتر آن را شناخته و سرمایه‌گذاری ویژه‌ای روی آن برای کسب و کار خود نداشته باشند. اما این شبکه‌ی اجتماعی موقعیتی بسیار استثنایی برای رشد کسب و کارهای کوچک است.

(اگر علاقه‌مند به خواندن مطالبی درباره اینستاگرام مارکتینگ هستید پیشنهاد می کنیم مقاله اینستاگرام مارکتینگ، تاکتیک جادویی را بخوانید.)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *