برندهای موفق در محتوا مارکتینگ

۲۸ اسفند ۱۴۰۰

زمان تقریبی مطالعه


محتوا مارکتینگ باید به‌گونه‌ای باشد که در نهایت منجر به سودآوری برای شرکت گردد. ارائه محتوای کسل‌ و خسته‌کننده مسلماً روشی درست نخواهد بود و چیزی نیست که افراد به دنبال آن باشند. بهترین راه برای تولید محتواهایی خلاقانه و مؤثر، مطالعه و بررسی برندهای موفق در این رابطه است. (اگر علاقه‌مند به دانستن مقالاتی […]


محتوا مارکتینگ باید به‌گونه‌ای باشد که در نهایت منجر به سودآوری برای شرکت گردد. ارائه محتوای کسل‌ و خسته‌کننده مسلماً روشی درست نخواهد بود و چیزی نیست که افراد به دنبال آن باشند. بهترین راه برای تولید محتواهایی خلاقانه و مؤثر، مطالعه و بررسی برندهای موفق در این رابطه است.

(اگر علاقه‌مند به دانستن مقالاتی درباره محتوا مارکتینگ و سئو باشید مقاله اطلاعاتی از محتوا مارکتینگ و سئو که نمی‌دانستید! را بخوانید.)

برندهای موفق در محتوای متنی

محتوای متنی و نوشتاری طیف وسیعی از استراتژی‌های محتوا مارکتینگ را در برمی‌گیرد. از بهترین مثال‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

الف) Orbit Media: Original Research

Orbit Media شرکت توسعه و طراحی وب است که محتوا مارکتینگ را به شکل بی‌نظیری به اجرا درآورده است. این وب‌سایت در ترافیک ارگانیک خود، ماهیانه بیش از ۵۰۰۰۰ بازدید دارد و این موفقیت بزرگ ریشه در محتوا مارکتینگ شان دارد. این وب‌سایت دارای راهنمای بسیار جامع و خوبی است. علاوه بر آن، هر ساله نظرسنجی برای ۱۰۰۰ وبلاگ نویس ارسال می‌شود و همه آن‌ها به‌عنوان داده‌های آماری تجزیه و تحلیل شده و مورد بررسی قرار می‌گیرند. Orbit Media اولین شرکتی است که در دوره همه‌گیری کرونا تحقیقات مهم و جامعی در مورد تأثیر آن بر کسب و کارها انجام داد. زمانی که این مقاله در این وب‌سایت منتشر شد بیش از ۳۰۰ بک لینک به دست آورد!

ب) Shopify

به‌طورکلی ایجاد واژه‌نامه یا دایره المعارفی از اصطلاحات مرتبط با کسب و کار راهی عالی برای ایجاد تخصص، آگاهی از برند و هدایت ترافیک ارگانیک است. Shopify یک مثال موفق در استفاده از این روش است. هر صفحه از وب‌سایت Shopify شامل یک تعریف کوتاه به زبان ساده و قابل‌فهم با جزییات بسیار مختصر اضافی است. این دایره المعارف ماهانه حدود ۱۰۶۰۰۰ کاربر ارگانیک را هدایت می‌کند که علاقه‌مند به موضوع تجارت الکترونیک هستند و می‌توانند مشتری‌های بالقوه Shopify شوند.

ج) HubSpot

HubSpot یکی از غول‌ها در دنیای محتوا مارکتینگ است. این وب‌سایت توسط دو دانشجوی مقطع ارشد در MIT در سال ۲۰۰۰ ایجاد شد و پس از گذشت مدت‌زمان ده سال به رهبران واقعی در زمینه دیجیتال مارکتینگ تبدیل شدند. یکی از دلایل متمایز شدن آن‌ها، در اختیار قرار دادن اطلاعات مفید و حتی رایگان به کاربران است. این محتوا مارکتینگ با کیفیت قادر است بازدیدکنندگان سایت را به مشتریان پولی تبدیل کند. وبلاگ آن‌ها بیش از یک‌میلیون بازدید در ماه دریافت می‌کند و بنابراین به‌وضوح در جایگاه سئو پیشرو است.

برندهای موفق در محتوای ویدیویی

محتواهای ویدیویی از محبوبیت بالایی برخوردار هستند. تقریباً ۹۹ درصد از بازاریاب‌هایی که روی محتوای ویدیویی سرمایه‌گذاری کرده‌اند از سرمایه‌گذاری خود راضی و خواستار ادامه دادن آن هستند.

TED

TED‌ بستری برای کنفرانس‌های جهانی است که در آن نویسندگان، کارشناسان و… سخنرانی‌های کوتاهی در مورد انواع ایده‌های فکری خود ارائه می‌دهند. TED به دلیل محتوای رایگان شگفت‌انگیز خود رشد قابل‌توجهی داشته است. جالب است بدانید که صفحه YouTube آن‌ها بیش از ۲۰ میلیون مشترک دارد. بیشتر ویدیوهای آن‌ها بیش از ده ها میلیون بار بازدید شده است. همه این موفقیت‌ها به دلیل ایده‌هایی هستند که ارزش انتشار دارند. از ویدیوهای آن‌ها استقبال زیادی شده است که به دلیل ارائه بهترین سخنرانان با ایده‌های جذاب و رعایت استانداردهای بالا بود. TED هرگز روی سئو یا تحقیقات بازار متمرکز نشد و تمرکز اصلی آن‌ها روی یافتن و ایجاد محتوا در سطح جهانی است. اکنون آن‌ها به یک حس جهانی تبدیل شده‌اند! یافتن و به‌کارگیری متفکران در سطح جهانی برای کمک به محتوای شما یکی از بهترین راه‌ها برای ایجاد مخاطب است.

آن‌ها با انتشار شش گفتگو در ژوئن ۲۰۰۶ کار خود را آغاز کردند و تا سپتامبر همان سال تعداد بازدیدهای آن‌ها به یک‌میلیون رسید. در پاییز ۲۰۱۲، TED Talks یک میلیاردمین بازدید ویدیویی خود را جشن گرفت – با میانگین ۱۷ بازدید صفحه جدید در ثانیه در سراسر جهان!

برندهای موفق در محتوای تولیدی توسط کاربر

UGC به محتوایی اشاره دارد که توسط فردی تولید می‌شود که مستقیماً به برند وابسته نیست و می‌تواند دربرگیرنده هر نوع محتوایی باشد. این نوع محتواها مقرون‌به‌صرفه بوده و مقیاس‌پذیر هستند. ۸۵ درصد از افراد فکر می‌کنند که محتوای به اشتراک گذاشته شده توسط مصرف‌کنندگان تأثیر بیشتری نسبت به محتوایی دارد که توسط برندهای به‌صورت مستقیم تولید می‌شود.  به‌عنوان نمونه:

GoPro‌ که سازنده دوربین‌های اکشن است و بیشتر در ورزش‌های هیجان‌انگیز و ماجراجویی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دوربین‌ها معمولاً توسط مشتریانشان در مکان‌های خطرناک استفاده می‌شوند، بنابراین تشویق آن‌ها به اشتراک‌گذاری ویدیوهای خود و در نتیجه محصول دشوار نیست. ایده این شرکت تبلیغ محصول از طریق کاربر است. این ویدیوها روی تصمیم‌گیری‌های خرید مشتری‌ها تأثیر زیادی گذاشته است. مقدار بسیار کمی از محتوای برند GoPro تنها توسط خود GoPro ایجاد شده است. اغلب مجموعه‌های ویدیویی با ویرایش خوبی از کاربرانی است که فعالیت‌هایی را انجام می‌دهند که دوست دارند. GoPro با ایجاد یک چالش میلیون دلاری، ایده UGC را به سطح بعدی برد که در آن افراد ویدیوهای ماجراجویی خود را برای شانس بردن یک‌میلیون دلار ارسال می‌کنند. GoPro از ویدیوی برنده برای ایجاد یک کمپین بازاریابی استفاده کرد و بسیار موفق بود، نه‌تنها با تشویق کاربران به اشتراک‌گذاری ویدیوهای خود، بلکه با ایجاد محتوای بازاریابی رایگان.

 در پایان

محتوا مارکتینگ یکی از انواع جدید مارکتینگ است که چند سالی است که پا به عرصه ظهور گذاشته و تأثیر زیادی نیز جذب مخاطبان می‌گذارد. شرکت‌های بزرگ با نگرشی متفاوت و شاید ناخواسته این کار را انجام داده و موفق نیز شده‌اند. محتوا مارکتینگ انواع مختلفی دارد که هر کسب و کاری می‌تواند بر مبنای نوع فعالیت از آن استفاده کند و بر تعداد مخاطبان خود بیفزاید.  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *